Informace k 43. ročníku Národní - pro mladé fotografy

Milí mladí přátele,

myslím, že právě teď je správný čas Vám připomenout, že je otevřena stránka, na kterou mají mířit vaše fotografie, pokud se chcete zúčastnit 43. národní soutěže fotografie.

Jak jsme Vám již psali,  v listopadu byla jmenována porota ve složení profesor Jindřich Štreit, PhDr. Věra Matějů, PhDr. Dana Kyndrová, Mgr. Martina Janošová, Mgr. Svatopluk Klesnil, Daniel Schulz a Ing. Petr Zatloukal, kteří jsou připraveni ihned hodnotit zaslané fotografie.  Podle předpokladů porota má hodnotit elektronicky zaslané fotografie průběžně, aby soutěžící měli možnost vidět hodnocení a uvědomit si, které fotografie jsou kvalitní.

Věřím, že i v tomto předvánočním čase si najdete čas na své koníčky a fotografii především. A proč vás oslovuji? Především Vás chci požádat, abyste z výše uvedeného důvodu neodkládali vkládání svých snímků. A pokud někdo na soutěž zapomněl, pak připomínám, že v srpnu vyhlášený již 43. ročník Národní soutěže fotografie má otevřenou stránku https://photo.nipos.cz, která čeká na Vaše fotografie. Na této stránce, stejně jako na www.scf.cz, nebo www.fotonarodni.cz či nipos.cz jsou uveřejněny úplné propozice soutěže.

S přáním dobrého světla, klidného prožití následujících svátečních dnů  i zdraví a spokojenosti v  roce 2023 se těším na spolupráci.

Milan Sedláček,

odborný pracovník

NIPOS-ARTAMA

sedlacek@nipos-mk.cz

Národní soutěž fotografie

Kontaktní adresy:

NIPOS-ARTAMA, Milan Sedláček, tel.: 736 704 228, sedlacek@nipos.cz,
www.nipos.cz

www.fotonarodni.cz

Svaz českých fotografů, scf@scf.cz, www.scf.cz


Vlastivědné muzeum v Olomouci
Mgr. Denisa Šinkovská Mikolášková
sinkovska@vmo.cz
správce webu - milan.baca@ seznam.cz)
Vytvořeno službou Webnode