Aktuálně a vánočně z 41. ročníku Národní soutěže amatérské fotografie

Kolegyně a kolegové fotografové,

nejen dnešní složitá doba, ale především tradice Národní soutěže amatérské fotografie nás vede k tomu, abychom se pokusili Vás oslovit touto formou a najít tak další možnost, jak se informovat o novinkách v soutěži, ale také získat vaše ohlasy na to, jak ji vylepšit.
Většina z Vás se soutěže již zúčastnila a předpokládáme, že víte i o tom, že v září byl vyhlášen již 41. ročník. Propozice tohoto ročníku hledejte na www.fotonarodni.czwww.nipos.cz nebo www.scf.cz . Začátkem prosince byla jmenována porota soutěže ve složení PhDr. Věra Matějů, předsedkyně Svazu českých fotografů, kurátorka a dlouholetá členka poroty, PhDr. Dana Kyndrová, dokumentární fotografka, vysokoškolská pedagožka a kurátorka, MgA. Jana Bauerová, fotografka a písničkářka, absolventka Institutu tvůrčí fotografie Slezské univerzity v Opavě., doc. Josef Ptáček, fotograf, pedagog, autor obrazových publikací, Mgr. Vítězslav Krejčí, fotograf, předseda volného sdružení východočeských fotografů a také produktový manažer černobílých materiálů ve firmě FOMA Bohemia.
V současnosti probíhá předkolo soutěže, do kterého posílají elektronicky fotografie mládežnické kategorie do 21 let. Tyto snímky porota hodnotí průběžně a postupující se následně do 7. února dozví, které postupují a mají být vytištěné poslány do Svitav. Uzávěrka pro zaslání „papírových“ fotografií všech kategorií je sice až 4. března 2021, ale nic nebrání tomu Vaše fotografie zasílat průběžně.
Budeme rádi, když na tento náš email zareagujete, a tak se dozvíme, zda tento způsob komunikace vyhovuje.
Protože se blíží vánoční svátky, chceme Vám i Vaším blízkým popřát klidné a spokojené vánoční dny a v Novém roce zdraví, spokojenost a zdařilé snímky. 
Ještě jednou připomínáme, že propozice tohoto ročníku najdete na www.fotonarodni.cz

Za pořadatele
Milan Sedláček
NIPOS-ARTAMA
sedlacek@nipos-mk.cz

Národní soutěž fotografie

Kontaktní adresy:

NIPOS-ARTAMA, Milan Sedláček, tel.: 736 704 228, sedlacek@nipos.cz,
www.nipos.cz

www.fotonarodni.cz

Svaz českých fotografů, scf@scf.cz, www.scf.cz


Vlastivědné muzeum v Olomouci
Mgr. Denisa Šinkovská Mikolášková
sinkovska@vmo.cz
správce webu - milan.baca@ seznam.cz)
Vytvořeno službou Webnode